Hvem er vi?

Om Vilslev Tømrer & Snedker

En udskiftning af tagrender får dit hus tilbage på rette køl

Hos Vilslev Tømrer og Snedker er vi også gode til at montere tagrender samt foretage en udskiftning af de gamle. Vi står for hele processen og sørger for, at dit hus ser godt ud igen og bliver istand til at håndtere regnvand og smeltevand fra taget.

En tømrervirksomhed med passion

Vi er et moderne tømrerfirma, der udfører alle typer af tømrerarbejde og byggeri, hurtigt og problemfrit, i og omkring Ribe og Esbjerg.

Vi udfører vedligeholdelsesopgaver, renovering, forsikringsskader, udskiftning af døre, vinduer og tag samt total entrepriser.

Vi er en fornuftig virksomhed med flere års erfaring indenfor faget. Vi lægger en stolthed i vores arbejde, og udfører opgaverne til tiden.

Alle opgaver bliver altid gennemgået i detaljer således, at der ikke er nogen ubehagelige overraskelser for nogen af parterne.

Vi har god erfaring indenfor langt de fleste områder, og derudover har vi samarbejdspartnere som har ekspertise på flere specielle områder. Vi følger alle gængse regler, og vægter sikkerhed og kvalitet højt.

Vilslev Tømrer og Snedker ApS

Få en tømrer med

hænderne skruet rigtig på

Vi holder vores viden og teknikker opdateret konstant. Nye tiltag inden for materialer, værktøj og sikkerhedsudstyr, så du altid er sikker på at få det helt nyeste inden for branchen, når du hyrer os.

Ring eller send os en mail i dag, så får du et uforpligtende tilbud på din sag!

Har du et projekt?

Send os en mail

Kontakt os

med en opgave

Adresse

Sønderbyvej 15, Vilslev
6771 Gredstedbro

CVR: 33048971

Vilslev Tømrer & Snedker ©